Inbraakdetectie- en camerasystemen

Inbraak in een woning komt tegenwoordig – helaas – maar al te vaak voor. De slachtoffers ervaren telkens weer wat dat betekent. Een inbraak in uw eigen woning brengt meer teweeg dan alleen schade en financieel verlies. Er wordt immers op een grove manier inbreuk op uw privacy gedaan. Velen maken dat liever niet mee en kiezen voor inbraakpreventie wat zeer verstandig is.
Regelmatig worden winkels en showrooms geconfronteerd met de schade die inbrekers veroorzaken. Het nemen van inbraakpreventieve maatregelen is daarom noodzakelijk. Buiten de schade en financieel verlies, brengt een inbraak meer teweeg, met name het extra werk om de zaak weer op orde te brengen.
Inbraak in bedrijven en instellingen is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Buiten de bovengenoemde zaken kan ook de bedrijfscontinuïteit in gevaar komen.

 

Inbraak
inbraakInbraakpreventie begint met goede organisatorische maatregelen, zoals bijvoorbeeld een goed werkend sleutelplan. Hierna komen de bouwkundige maatregelen, die voor vertraging moeten zorgen. Onder andere door het toepassen van inbraakwerend hang- en sluitwerk. De elektronische maatregelen moeten de inbreker bijvoorbeeld in het volle licht zetten. Daarna is het belangrijk om zo snel mogelijk de inbraak te signaleren. Na de signalering moet er zo snel mogelijk alarm geslagen worden. Al met al een veelomvattend pakket, die om deskundigheid vraagt bij het opstellen van een beveiligingsplan. Hoe groot zijn de risico’s? Waar liggen de zwaartepunten? Welke maatregelen kunnen er genomen worden? VandenBerg Installateurs denkt met u mee bij het nemen van maatregelen, maakt op uw verzoek een beveiligingsplan en verzorgt een complete offerte.

 

Camera
cam1Observatie door middel van camera systemen kan ook voor uw situatie uitkomst bieden. Bij diefstalpreventie kunt u door het gebruik van camera’s zorgen dat de potentiële dief niet onopgemerkt zijn gang kan gaan, uw extra paar “ogen” zorgen voor een feilloze kijk op de situatie.

Beveiligen is maatwerk, en voor camera systemen is deze regel extra duidelijk van toepassing. Het beeld van een zwarte schim zal u niet verder helpen in de identificatie van de dader. Daarom is het van groot belang dat het systeem doordacht wordt opgesteld, eventueel met aanvullende verlichting, tegenlicht-compensatie, infrarood verlichting, zoom lens, auto iris. Technische termen te over, maar wat het belangrijkste is dat er uiteindelijk wordt geregistreerd en opgeslagen wat voor u belangrijk is. Het aanbod van camera’s is overweldigend en elk type is op een bepaald doel afgestemd.

Met behulp van dit aanbod, uw wensen, en de technische knowhow van VandenBerg Installateurs kan er van (bijna) elke situatie een duidelijk “plaatje” gemaakt worden.

cam2Of het nu gaat om het ontwerpen, het aanleggen, het certificeren, het onderhouden van uw inbraakbeveiliging of een totaal beveiligingsplan voor bedrijven of particulieren. Voor een advies, een ontwerp en offerte, of een complete inbraak beveiliginginstallatie. Bij VandenBerg Installateurs wordt alles snel, kostenbewust en met zorg voor u uitgevoerd. Gegarandeerd betrouwbaar en volgens de actuele veiligheids- en kwaliteitsnormen.