Licht/kracht

lichtkracht1Naast de verlichting en de wandcontactdozen wordt de elektrische installatie ook gebruikt voor de voeding van machines en de regeling van allerlei apparatuur. Een nette en overzichtelijke installatie is dan gewenst. Met de kennis, op gedaan door jarenlange ervaring, van het enthousiaste personeel word er voor een goed passend ontwerp gekozen. Een goed ontwerp is essentieel om er voor te zorgen dat u een veilige en betrouwbare installatie krijgt met veel gebruikscomfort. Of het nu gaat om een woning, een kantoor of een bedrijfspand.

De techniek van vandaag de dag staat niet stil. Vooral op elektrotechnisch gebied. Innovatieve ontwikkelingen, strenge normen en hoge eisen vragen van elektrotechnische installatiebedrijven veel kennis en vakmanschap. Maatwerk, professionalisme en specialisme zijn dan ook de sleutels tot resultaten die er zijn mogen.

Elektrische installaties die door ons zijn geïnstalleerd treft u onder andere aan in woningen, winkels, bedrijven, horeca, boerderijen, maneges, kantoren en sporthallen.

lichtkracht2Of het nu gaat om het ontwerpen, het aanleggen of het onderhouden van uw installatie, voor kracht- of zwakstroom, voor bedrijven of particulieren. Voor een advies, een ontwerp, offerte of de installatie van een complexe installatie of de aansluiting van een schakelaar bij u thuis. Van conventionele bedrade installaties tot geprogrammeerde (zelfs radiografische) besturingen. Bij VandenBerg Installateurs wordt alles snel, kostenbewust en met zorg voor u uitgevoerd. Gegarandeerd goed en volgens de actuele veiligheids- en kwaliteitsnormen. Graag willen wij, na overleg met u, een installatie ontwerpen die voldoet aan uw wensen en verwachtingen.