Verlichtingsinstallaties

licht1De verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur en dient aangepast te worden aan het gebruik van de ruimte. Licht heeft meerdere functies: het schept sfeer en het zorgt ervoor dat u voldoende licht heeft om te werken. Dit heeft alles te maken met de opstelling van de meubels, de hoeveelheid daglicht die in de ruimte aanwezig is en de sfeer die u wilt bereiken. Door te spelen met licht kunt u een nieuwe sfeer oproepen. Goed verlichten of belichten van het interieur geeft accenten of verzacht, waardoor een nieuwe omgeving wordt gecreëerd. Verlichten is een vak apart. Het is maatwerk.

De kunst is om de functie van het interieur te onderstrepen door toepassing van de juiste licht2verlichtingstechnieken. Dat vraagt om deskundig lichtadvies en een perfect lichtplan. Omgevingsfactoren zoals daglichtinval, gebruikte kleuren en materialen in de ruimten, architectonische aspecten en mogelijkheden van het pand zijn daarbij bepalend.

Er wordt speciale deskundigheid ingebracht om naast de wensen van de opdrachtgever met alle facetten rekening te houden. Dan pas kan een verantwoord lichtplan gemaakt worden. We zetten onze jarenlange specialistische ervaring in, daarbij gebruik makend van een zeer breed pakket en de mogelijkheid van custom made armaturen.

In nauwe samenwerking met specialisten als architecten, projectinrichters, interieurarchitecten, interieurbouwers, verlichtingsleveranciers en technische adviesbureaus brengt VandenBerg Installateurs haar deskundigheid in door middel van lichtadvies.