Over ons

Bij duurzame ontwikkeling is er sprake van een ideaal evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen.
Van den Berg is een duurzame installateur en draagt zijn steentje bij in het behoud van de aarde.
Het verantwoord omgaan met chemische afval, accu’s en dergelijke, het scheiden van afval zijn enkele punten die hoog in het vaandel staan bij Van den Berg.
E.e.a. is vastgelegd in de verklaring milieuzorg.
Voor grote of kleine installaties, voor een Elektronische, een Werktuigbouwkundige, Transport, Brandmeld of een Inbraak installatie, bij Van den Berg bent u op het goede adres. Het onderhoud op deze installaties kunnen wij uiteraard ook uitvoeren. Van den Berg brengt meer dan 25 jaar ervaring mee in DuurzaamNL groep, waartoe het sinds 2013 behoort.

 

NEN-normering

Kwalitatief bevindt Van den Berg Installateurs zich in het hoogste segment. Vakbekwame medewerkers staan altijd voor u klaar. Van advies, ontwerp en een vrijblijvende offerte, tot de aanleg van eenvoudig tot zeer complex installatiewerk, datacommunicatie, domotica, beveiliging en inspecties. Uitsluitend snel en kostenbewust uitgevoerd volgens de geldende NEN-normering.

 

 

Belangrijke pijlers

De technische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op en ook de overkoepelende instanties en de overheid scherpen hun eisen in de vorm van NEN-normering en ARBO voortdurend aan. Daarom is een van de belangrijkste aspecten de voortdurende bijscholing van de medewerkers.

Professionalisme en specialisme zijn immers de pijlers van Van den Berg.