VEB – Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven

Dé brancheorganisatie op beveiligingsgebied:
VEB 2014
De VEB is met ruim 525 leden een belangrijke partner binnen de Nederlandse beveiligingsbranche. Zij behartigt de belangen van haar leden in de breedste zin van het woord.

Binnen de VEB zijn diverse beveiligingsbedrijven in uiteenlopende disciplines werkzaam. Zo zijn er beveiligingsinstallateurs, bouwkundige beveiligers, particuliere alarmcentrales, bedrijven die zich gespecialiseerd hebben op het vlak van camera systemen maar ook particuliere bewakingsbedrijven voor het leveren van diensten op het vlak van beveiliging.  Elke doelgroep heeft daarbij zijn eigen specifieke kenmerken en ook een eigen VEB eisenpakket dat gebaseerd is op het leveren en garanderen van kwaliteit. Zo ontstaat er een keten van aangesloten bedrijven die met hun specifieke kennis en ervaring gezamenlijk zorgen voor een gegarandeerde kwaliteit op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?
Vakmanschap staat voorop, naast de wettelijke eisen worden er aanvullende kwaliteitseisen vanuit de VEB gesteld. Van advies over preventieve maatregelen en het toepassen van de beveiliging, tot en met onderhoud en bewaking: een goede onderlinge afstemming zorgt voor de beste beveiligingsresultaten.

Klik hier voor meer informatie.