Wij zoeken een loodgieter/cv monteur

Ben jij als loodgieter/cv monteur de juiste versterking in ons team?

Als loodgieter/cv monteur maak je deel uit van ons team, waar we ons bezig houden met klimaat, sanitaire- en duurzame installaties in zowel woningbouw, utiliteit, zorg als hotels.

Je bent een sociaal en proactief persoon die klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. Communicatief ben je goed en je werkt accuraat en gestructureerd. Daarnaast ben je een kei in plannen en organiseren en je denkt in kansen en oplossingen. Je goed kunnen inleven in de klant is hierbij erg belangrijk waardoor je in staat bent om een langdurige relatie met de klant op te bouwen. Je wilt altijd het beste resultaat behalen, maar houdt overzicht over het proces.

Functie eisen:

  • Beschikt over relevante technische achtergrond
  • 3 jaar relevante werkervaring als zelfstandige monteur
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E) en VCA-basis diploma;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent oplossingsgericht, stressbestendig en creatief.
  • Je bent bereid je technische kennis verder te ontwikkelen.

VandenBerg Installateurs b.v. biedt een projectleider werktuigbouw een uitdagende functie binnen een vast team met enthousiaste collega’s. Bij VandenBerg Installateurs b.v. heerst een informele cultuur. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en veilig en goed kunnen (samen)werken. Collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal.

Interesse?

Herken je jezelf, of iemand in je netwerk, in bovengenoemd profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan direct en stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV aan info@vandenberg-installateurs.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer B. Overvest via nummer 0318-614776.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.