Vacature Monteur Beveiligingstechniek

cropped-logo-3

 

 

 

Ben jij als Monteur Beveiligingstechniek de juiste versterking in ons team?
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige monteur beveiligingstechniek met een diploma MBV en/of installatiedeskundige BMI (of bereid deze te halen) met een flexibele instelling die met grote zelfstandigheid werkzaamheden, na een korte inwerktijd, zelfstandig kan uitvoeren.
Als monteur beveiligingstechniek ben jij verantwoordelijk voor de aanleg, inbedrijfstelling en oplevering van de diverse beveiligingsinstallaties bij kleine en grote projecten. Hierbij kun je denken aan inbraakbeveiliging, brandmeld-, en ontruimingssystemen, toegangscontrole, en camerabewaking.
Daarnaast pleeg je onderhoud aan de diverse systemen, verzorg je rapportages hiervan en houd je de projectadministratie bij. Een veelzijdige baan waarin je de mogelijkheid hebt om te laten zien welke kennis je in huis hebt!
Functie eisen:
• Je hebt een aantoonbaar MBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante ervaring;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B(E), MBV- en VCA-basis diploma;
• Het diploma Installatiedeskundige Brandmeldsystemen is een pré;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Je bent nauwkeurig, zorgvuldig, je kan systematisch en analytisch werken;
• Proactieve mentaliteit;
• In staat de hulpmonteur op te leiden en aan te sturen;
• Het strekt tot aanbeveling als je beschikt over product specifieke kennis voor wat betreft de principewerking van de door ons gevoerde systemen.
VandenBerg Installateurs b.v. biedt een monteur beveiligingstechniek een uitdagende functie binnen een vast team met enthousiaste collega’s. Bij VandenBerg Installateurs b.v. heerst een informele cultuur. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen, veilig en goed kunnen (samen)werken. Collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal.
Interesse?
Herken je jezelf, of iemand in je netwerk, in bovengenoemd profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan direct en stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV aan info@vandenberg-installateurs.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer B. Overvest via nummer 0318-614776.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.