Wij zoeken een projectleider

Ben jij als projectleider de juiste versterking in ons team?

Als projectleider werktuigbouw maak je deel uit van ons team g waar we ons bezig houden met klimaat, sanitaire en duurzame installaties in zowel woningbouw, utiliteit, zorg als hotels.

Projectleider werktuigbouw is een functie waarin klanttevredenheid, voortgang, kosten, kwaliteit, planning, risico’s en veiligheid voortdurend je aandacht hebben. Je bent verantwoordelijk voor de technische, financiële en organisatorische aspecten van projecten op het gebied van werktuigbouwkundige installaties.

Je zorgt voor een continue optimale (technische) dienstverlening waarin de aandacht voor de klant centraal staat. Je houdt de klant op de hoogte van de voortgang van de projecten en zorgt dat alles rondom de opdrachten geregeld wordt. Je geeft leiding aan een groep monteurs ,een werkvoordbereider en tekenaar.

Als werktuigbouw ben je uitstekend in staat om zelfstandig een advies uit werken en de opdracht te vertalen in de benodigde middelen, materialen en mankracht.

Je bent een sociaal en proactief persoon die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Communicatief ben je sterk en je werkt accuraat en gestructureerd. Daarnaast ben je een kei in plannen en organiseren en je denkt in kansen en oplossingen. In een omgeving waarin je snel moet kunnen schakelen en onder tijdsdruk moet kunnen presteren maak jij gebruik van je flexibele en oplossingsgerichte persoonlijkheid.

Je goed kunnen inleven in de klant is hierbij erg belangrijk waardoor je in staat bent om een langdurige relatie met de klant op te bouwen. Je wilt altijd het beste resultaat behalen, maar houdt overzicht over het proces.

Functie eisen:

  • Afgeronde technisch MBO -4 opleiding met aanvullende opleidingen op het gebied van lucht en klimaat systemen
  • 5 jaar relevante werkervaring als projectleider
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en VCA-basis diploma;
  • Kennis van duurzame installatie is een pré;
  • Je bent nauwkeurig, zorgvuldig, je kan systematisch en analytisch werken;
  • Proactieve mentaliteit;

VandenBerg Installateurs b.v. biedt een projectleider werktuigbouw een uitdagende functie binnen een vast team met enthousiaste collega’s. Bij VandenBerg Installateurs b.v. heerst een informele cultuur. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en veilig en goed kunnen (samen)werken. Collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal.

Interesse?

Herken je jezelf, of iemand in je netwerk, in bovengenoemd profiel en is je interesse gewekt? Reageer dan direct en stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV aan info@vandenberg-installateurs.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer B. Overvest via nummer 0318-614776.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.