Meewerken aan nieuw concept: Hornbach Vloeren in Kerkrade

Meewerken aan nieuw concept: Hornbach Vloeren in Kerkrade

Vanaf juli zijn we bezig met de verbouw van het pand van Horbach in Kerkrade. We mogen in Limburg alle technische installaties uitvoeren aan deze winkel. Hornbach vestigt hier de eerste Hornbach Vloeren in Nederland.

Horbach Vloeren is een nieuw concept van de bouwmarkt, waar zowel professionals als particulieren hun vloeren (van tegels tot laminaat en van pvc, tapijt en gietvloeren tot houten vloeren) kunnen kopen. Het is de bedoeling dat Horbach zeker vijf van dergelijke vestigingen in Nederland openen. Kerkrade is dus de eerste.

De oplevering van de werkzaamheden is in november 2021.

Alle technische installaties

We zijn in totaal 13 weken in Kerkrade bezig, wekelijks rijden gemiddeld acht monteurs van Van den Berg Installateurs naar Zuid-Limburg.

We installeren verdeelkasten, een nieuwe lichtinstallatie en noodverlichting. Ook de geluidsinstallatie en de noodstroom leggen we aan, net als de data-, kabel- en wandgootinstallaties en de ventilatiekanalen. Bijzonder aan het project is dat het overleg en de bouwvergaderingen in het Duits plaatsvinden: de opdracht komt namelijk rechtstreeks van Hornhach zelf.

(foto’s: Gerdo Brons, Van den Berg Installateurs)