Onderwijs

Installatiewerk in scholen en universiteiten

Bij goed onderwijs is goed installatiewerk niet weg te denken. Een schoolgebouw moet een prettige omgeving zijn voor leerlingen, studenten en personeel. Sanitair dat op orde is, net als de verlichting en de temperatuurregeling in een gebouw. Maar wat in onderwijsomgevingen tegenwoordig misschien nog wel het belangrijkst is: goed internet.

Wij kennen alle wensen en vooral ook de eisen die onderwijsinstellingen tegenwoordig stellen aan hun installaties. We denken dan ook graag vanaf de voorbereidingsfase mee over welke voorzieningen zeker in een schoolgebouw moeten zitten. Daarbij denken we zeker ook aan duurzaamheid en een prettige leeromgeving.

Voordat u met een installatiebedrijf in zee gaat als schoolbestuur, wilt u ongetwijfeld studie maken van de mogelijkheden. Hier presenteren we u enkele onderwijsprojecten waar we aan meewerkten.

Goed onderwijs kan pas als de voorzieningen goed zijn

Tijdens het geven van onderwijs moeten er geen storende factoren als een te hoge temperatuur, zoemende apparaten of andere dingen die leerlingen en leraren afleiden (denk aan airconditioning, verwarmingsketels of lekkende kranen) zijn. En zeker geen haperende internetverbinding. Voor een groot deel van die randvoorwaarden nemen wij graag de verantwoording op ons.

We zorgen dat alles goed geïnstalleerd wordt. En dat die installaties ook goed hun werk blijven doen. Van sanitair tot bekabeling, van duurzame waterpomp tot goede afwatering. Zo heeft u geen stress over een lekkage of slechte verbinding. U kunt zich focussen op het geven van onderwijs.

Voor nieuwbouw en renovatie

We denken bij nieuwbouw van schoolgebouwen graag vanaf het begin van het traject mee, bijvoorbeeld in bouwteamverband. Maar ook als een huidig gebouw van een scholenstichting of -gemeenschap of universiteit moet worden gemoderniseerd, kunnen wij u helpen.