Over ons

Duurzame allround installateurs die van aanpakken weten

Sinds Gert van den Berg in 2001 zijn naam verbond aan een installatiebedrijf dat al jaren vanuit Ede heel Nederland bediende, heeft hij er keihard aan gewerkt om de onderneming op te bouwen tot een bedrijf met een voorname positie in de installatiebranche. En daar werken we met zijn allen nog steeds aan. Gert werkt dan sinds eind 2019 niet meer bij ons bedrijf, maar zijn liefde voor het vak, inventiviteit en deskundigheid zit nog steeds in ons DNA.

”We hebben een naam hoog te houden.
Dat beseffen we elke dag, bij iedere opdracht.”

Afspraak = afspraak = logisch

Veel bedrijven beloven het, brengen het in praktijk. Afspraak is bij ons afspraak. Daarin gaan we heel ver: want ook als er onverhoopt wel iets mis gaat bij een opdracht (het blijft tenslotte mensenwerk), zullen we er alles aan doen om uiteindelijk onze afspraak toch na te komen. Het is vervelend als iets niet gaat zoals we hadden gedacht, maar we zorgen wel dat het goed komt.

Onze vele vaste klanten kennen ons daar ook van; juist vanwege die betrouwbaarheid werken ze samen met Van den Berg Installateurs.

Gewoon aan de slag

Wat kenmerkend is voor Van den Berg? Misschien is dat wel onze mentaliteit van aanpakken. We vechten voor iedere opdracht, zijn creatief in onze manier van werken en zelfs als we niet meteen een oplossing hebben voor een probleem, zorgen we dat we dat probleem toch oplossen.

We laten ons graag uitdagen, zowel door bestaande als potentiële klanten. Juist als iets ‘onmogelijk’ lijkt, komt het beste in onze mensen naar boven. Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing, ook als de standaardtechniek nog niet zover is als gevraagd wordt.

Werken bij Van den Berg

Spreken het verhaal en de expertises op de website jou aan? Wil jij je blijven ontwikkelen? En samen met een professioneel en gezellig team meewerken aan oplossingen, die aansluiten bij de wensen van opdrachtgevers? Vandaag en morgen?

Kom dan werken bij Van den Berg! Waar het vakmanschap van onze mensen als fundament geldt.

Bekijk hier onze vacatures en stuur jouw motivatie en cv.

Samenwerken?

We gaan graag het gesprek met u aan en dragen met plezier oplossingen aan. In onze ogen zijn dat de beste oplossingen voor de beste prijs. Zo doen we zaken met onze klanten: eerlijk, vol plezier en overtuigd van onze kwaliteiten. Duidelijk ook, sommige mensen zullen het recht voor z’n raap noemen.

We hopen dat u op een vergelijkbare manier met ons wilt samenwerken, net als talloze andere bedrijven.

Neem gerust contact met ons op.
  Wij werken onder andere voor

  Bilderberg Logo - Van den Berg Installateurs
  Woonstede - Van den Berg Installateurs
  PRO PERSONA - Van den Berg Installateurs
  Hornbach logo - Van den Berg Installateurs
  Kreeft - - Van den Berg Installateurs
  Accor Hotels - Van den Berg Installateurs
  R&R Bouw - Van den Berg Installateurs
  Salverda bouw - Van den Berg Installateurs