Doelgroepen

Allround totaalinstallateur, mét focusdoelgroepen

We zijn totaalleverancier en draaien onze handen niet om voor welke opdracht dan ook. Toch werken we het liefst in een vijf sectoren, omdat we ons daar het meest thuis voelen. Omdat we daar onze krachten het best kunnen laten zien. Omdat we daar werk kunnen doen dat we simpelweg leuk vinden. En dat is ook belangrijk: werkplezier.

Horeca

Van een nieuw restaurant tot de grootscheepse renovatie van hotelkamers van grote ketens: onze specialisten zorgen voor het complete installatiewerk. Zowel de elektrotechnische als de werktuigbouwkundige installatie is bij ons in vertrouwde handen.

Zorg

Het is in de zorg natuurlijk van groot belang dat alles veilig en betrouwbaar is. Zeker ook de installaties. In met name zorginstellingen voor ouderen en mensen met een beperking geven we extra aandacht aan domotica- en zorgsystemen.

Onderwijs

Op de plek waar onze kinderen een groot deel van hun dag doorbrengen, de lagere school, het voortgezet en hoger onderwijs of de universiteit, hoort goed installatiewerk aanwezig te zijn. Hier gaat het ook steeds meer om goede bekabeling voor IT-functionaliteiten.

Woningbouw

Als we het hebben over woningbouw, dan bedoelen wij vooral de transformatie van de woningbouw naar meer duurzaamheid. We focussen ons bijvoorbeeld op het aanleggen van warmtepompinstallaties en het monteren van zonnepanelen.

Kantoren

In bedrijfspanden en kantoorgebouwen hoort de infrastructuur rondom installaties – of het nu gaat om de E- of de W-installaties, natuurlijk goed verzorgd zijn. Maar hier gaat ook zeker onze aandacht naar een goede beveiliging, bij grote gebouwen uiterste belangrijk.