Kantoren

Installatiewerk voor een professionele werkomgeving

In kantoorpanden neemt het installatiewerk een centrale positie in. Immers: mensen willen als ze op het werk zijn kunnen vertrouwen op een goede internetverbinding, maar ook op goed functionerende elektra, uitstekende sanitaire voorzieningen en een prettige werkomgeving. Samen met u als opdrachtgever kijken we naar de verschillende wensen enerzijds en mogelijkheden aan de andere kant.

We hebben alle ervaring in het aanleggen van zowel elektrotechnische, werktuigbouwkundige als beveiligingstechnische installaties – en natuurlijk het liefst een combinatie van die drie, zodat een optimale professionele werkomgeving ontstaat.

Hieronder presenteren we met trots de bedrijfsgebouwen waar we als installateur onze kennis en kunde mochten laten zien.

Optimale werkomstandigheden? Tijd voor een totaalinstallateur

Als totaalinstallateur voor bedrijfspanden houden we altijd rekening met de wensen van gebruikers. Alleen dan kunnen we namelijk zorgen voor optimale omstandigheden om te werken: een goede en beheersbare temperatuur, goede ventilatie en verlichting en betrouwbare bekabelde of draadloze netwerken.

We creëren samen het ideale klimaat om de beste prestaties te geven, zodat u zich om de randvoorwaarden geen zorgen hoeft te maken. En zodat u zich als ondernemer kunt concentreren op uw core business. Wij zorgen voor de installatie, ook ná de installatie. Voor het onderhoud, de certificering en de continuïteit, dus.

Voor nieuwbouw en renovatie

We werken met evenveel plezier mee aan de bouw van een nieuw pand, maar ook aan de renovatie van bestaande bedrijfspanden. Want er verandert zoveel in onze dynamische wereld, dat de installatie eigenlijk nooit echt af is. Daarbij geven we u altijd oprecht advies over of een update of upgrade echt nodig is. Ook dat is voor ons onderdeel van een duurzame relatie.