Zorg

Installatiewerk voor ziekenhuizen, zorginstellingen en mantelzorg

Van de volledige installatie in een ziekenhuis en de verbouw van zorginstellingen tot het aanleggen van domoticasystemen bij mensen, zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen. Wij zijn totaalinstallateur, dus u kunt als ondernemer of bestuurder in de zorg hiervoor met een gerust hart een beroep op ons doen.

Samen met u en eventueel andere specialisten – architecten, interieurarchitecten, adviseurs – kijken we naar wat nodig is in uw situatie. Daarbij houden we uiteraard het beschikbare budget in de gaten, een belangrijk gegeven bij (grote) bouwprojecten in de zorg. Ook als het gaat om huisautomatisering als hulp bij mantelzorg, denken we uiteraard met u mee.

We vertellen graag over onze ervaring in de zorgwereld, maar nog beter is het om te laten zien wat we kunnen. Hieronder voorbeelden van projecten waar we graag aan meewerkten.

Goede zorg? Degelijke installatie is noodzakelijk

Natuurlijk staat of valt goede zorg met de mensen op de werkvloer, de zorgverleners. Maar: zonder een degelijke installatie (van een aansluiting voor water en elektriciteit tot sanitaire voorzieningen en goede verlichting) is het ook niet mogelijk om zorg te verlenen.

Daarom nemen we ook al onze ervaring uit de praktijk – bij iedere opdracht leren we weer bij – mee, zodat we kunnen zorgen voor optimaal installatiewerk.

Voor nieuwbouw en renovatie

We zorgen niet alleen bij nieuwbouwprojecten voor de complete installatie, u kunt ons ook inschakelen als u uw zorgpand gaat renoveren. We maken de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatie dan up-to-date. Uiteraard regelen we ook de nodige beveiligingsinstallaties, waarbij we rekening houden met bijvoorbeeld de privacywet.