Horeca

Allround totaalinstallateur, mét focusdoelgroepen

Of u nu als ondernemer een nieuw restaurant wilt openen, of verantwoordelijk bent voor de renovatie van een hotel met 200 kamers: u moet op een gegeven moment een beslissing nemen over de installaties in het pand. Wat is nodig? Welke wensen heeft u? Hoe moet het eruit komen te zien? Allemaal vragen waar we samen met u antwoord op gaan geven.

Van ontwerpfase tot de daadwerkelijke oplevering: we helpen u als totaalinstallateur met de totale installatie. En daarna blijven we u helpen, met goed onderhoud, uitstekende service en eventuele upgrade van de installatie, als de praktijk daarom vraagt. Hoewel het inmiddels een clichéwoord is, brengen we het wel in de praktijk: we ontzorgen u. Al blijft het natuurlijk altijd een samenwerking.

Natuurlijk wilt u graag weten wat wij allemaal kunnen. Bij onderstaande voorbeeldprojecten uit de horeca zorgden we voor (een deel van) de installatie.

Een goede installatie hoort ook bij gastvrijheid

Als horecaondernemer weet u dat gastvrijheid boven alles staat. U wilt het uw gast zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk maken, of het nu gaat om een hotelverblijf of een restaurantbezoek.

Een goed aangelegde elektronische en werktuigbouwkundige installatie maakt onderdeel uit van dat comfort. Sterker nog: het maakt het comfort. Goede verlichting, de juiste temperatuur: zo hoort het in een restaurant. En in een hotelkamer verwacht een gast een prettige atmosfeer, sfeervolle verlichting, een goed werkende, maar stille airco en uiteraard uitstekend sanitair.

Voor nieuwbouw en renovatie

We hebben ervaring met nieuwe horecagelegenheden, maar zeker ook met renovaties. Bij de eerste denken we het liefst vanaf het begin mee, bijvoorbeeld in
bouwteamverband. Ook bij verbouwwerk nemen we onze knowhow graag mee in de adviesperiode.