Woningbouw

Transformatie en transitie in de woningbouw

Als het gaat om woningbouw, werken we vooral mee aan transformaties. Van oude kantoorpanden of fabrieken naar appartementencomplexen, bijvoorbeeld. Ook als er bij u de ambitie is voor de transitie naar een duurzamere woning inspireert ons dat om mee te werken. We werken met bouwbedrijven en architecten.

De ontwikkelingen op het gebied van installaties in de woningbouw gaan hard. Vooral als het gaat om duurzaamheid (denk aan zonnepanelen en -boilers, maar ook aan nieuwe en milieuvriendelijke vormen van afwatering), maar ook aan allerlei domotica-oplossingen. We denken hierin graag mee.

Wat er allemaal mogelijk is om woningen, appartementen en bijvoorbeeld ook vakantiehuizen (duurzaam) te installeren, laten we graag zien met deze praktijksituaties.

Prettig en zorgeloos wonen met de juiste installaties

Fijn wonen betekent vooral: zorgeloos wonen. De verwarming en de verlichting die het doen op het moment dat dat nodig is, toilet, douche en andere sanitaire voorzieningen die hun werk doen. En dat het liefst duurzaam en nog beter: energieneutraal.

We kennen alle oplossingen die u kunnen helpen om uw huis een nóg fijner thuis te maken. Van eenvoudige oplossingen als de installatie van waterbesparende douchekoppen en kranen tot het aanleggen van warmtepompsystemen en warmtekrachtkoppelingen.

Ook voor beveiliging en domotica

Ook als u advies wilt over het installeren van beveiligingssystemen (camera’s, inbraakbeveiliging en ook rookmelders) kunt u een beroep doen op onze professionals.
En dat geldt ook voor huisautomatisering, die u wilt aansluiten voor meer gemak en comfort, of omdat u langer thuis wilt blijven wonen.