Mooi werk: moderniseren van De Gelderhorst

Mooi werk: moderniseren van De Gelderhorst

We zijn begonnen in Ede om De Gelderhorst te moderniseren. In dat gebouw wonen al zo’n 25 jaar oudere dove mensen. Hun complex wordt nu binnen flink aangepakt, Van de Berg Installateurs mag hier de E-installaties updaten en upgraden. Een mooi project en voor ons natuurlijk een thuiswedstrijd.

In het gebouw worden alle badkamers in een modern jasje gestoken en de appartementen, gangen en algemene ruimtes krijgen een opknapbeurt. De ruimtes krijgen daar waar nodig een nieuwe verflaag, nieuw behang en nieuwe vloerbedekking. Ook wordt de klimaatbeheersing in De Gelderhorst verbeterd, waarbij de zorginstelling aansluiting krijgt op het warmtenet.

E-installaties

Van den Berg Installateurs is aangetrokken om de elektra in de appartementen aan de laatste eisen aan te passen en de verlichting in het gebouw te vervangen voor ledlampen. Ook de voedingen van de koelinstallatie pakken we aan en we geven de verdeelkasten een upgrade.

Bijzondere communicatie

Geheel in stijl van de bewoners van het gebouw, communiceert De Gelderhorst over de verbouwing in zogenaamde Bouwjournaals op YouTube. Daar wordt in gebarentaal over de voortgang van de renovatie verteld. Ook onze medewerkers zullen hier van tijd tot tijd een rol in krijgen.

Hier het eerste Bouwjournaal:

Volg De Gelderhorst op YouTube.
Meer nieuws over de bouw staat hier.