In 2021 met volle kracht vooruit

In 2021 met volle kracht vooruit

Bij Van den Berg Installateurs beginnen we 2021 met een nieuwe website. Daar werkten we met verschillende partijen de afgelopen maanden op de achtergrond heel hard aan. Wat we vooral op de site goed naar voren willen laten komen, is wat we doen. Voor onze klanten en samen met onze klanten.

Daarom zullen onze klanten ook ruimschoots aan het woord komen op deze site. We laten ze graag vertellen hoe het samenwerken met ons team bevalt en waarom ze met ons werken. Daarnaast geven we ruimschoots aandacht aan projecten waar we mee bezig zijn, of die we inmiddels hebben voltooid.

Aan de slag voor de Belastingdienst

Als we het over die projecten hebben: we verheugen ons op 2021. Een jaar waar we mogen werken aan veel verschillende opdrachten, van de transformatie van de Ringersfabriek in Alkmaar tot 73 appartementen namens Ten Brinke Bouw tot zorgen voor een betere huisvesting voor de Belastingdienst in Apeldoorn. Dan doen we in samenwerking met Bouwbedrijf Kreeft.

Met hetzelfde bouwbedrijf werken we ook aan de nieuwbouw van zorgappartementen Hoogkanje in Zeist. De afbouw van ruim 160 hotelkamers van het Postillon WTC in Rotterdam (samen met Otello Interiors), zorgappartementen in Amstelveen in opdracht van Bouwbedrijf Salverda en het vervangen van de normale verlichting voor led-verlichting bij zowel zorgorganisatie Propersona als verschillende bouwmarkten van Hornbach zullen ons bezighouden in dit jaar.

We houden u gedurende het jaar op de hoogte.

2021: we hebben er zin in

Dit alles maakt dat we veel zin hebben in dit jaar. Een jaar dat we ook met onze sterk verbeterde website vol vertrouwen ingaan. Handen uit de mouwen en aan de slag!