Overname Hermsen Installatiegroep

Overname Hermsen Installatiegroep

Van den Berg Installateurs heeft vanaf januari 2022 de Hermsen Installatiegroep uit Ede overgenomen. Eigenaar Kees Hermsen zocht een bedrijf dat zijn onderneming wilde overnemen en vond dat in Van den Berg Installateurs.

“Uiteindelijk heb ik dat gevonden in Van den Berg Installateurs. Bert Overvest is daarvan de eigenaar. Hij zocht een installatiebedrijf dat voornamelijk particuliere klanten bedient. In Hermsen heeft hij het juiste bedrijf gevonden”, vertelt Hermsen in een interview in weekblad Ede Stad. “Het voornaamste is dat mijn medewerkers hun baan behouden én hetzelfde werk blijven doen. Dat was een voorwaarde. Zij hebben meegebouwd aan het bedrijf. Sommige al tientallen jaren. Het kan niet zo zijn dat het werk dat zij zo leuk vinden om te doen van de een op de andere dag verandert.”

Stoppen

Na de overname verandert er voor zijn medewerkers niets, alleen de naam waaronder en de locatie van waaruit ze werken is anders, vertelt Hermsen nog in het artikel. Hij kan nu met een gerust hart stoppen met zijn levenswerk.

(op de foto links Kees Hermsen en rechts Bert Overvest)