Verbouwing lobby UNStudio Amsterdam

De lobby van dit aansprekende gebouw aan de Zuidas in Amsterdam hebben we in de periode 2017/2018 onder handen genomen. De oorspronkelijke huurder – Royal Bank of Scotland – vertrok, waarna er van twee entrees één werd gemaakt.

We gaven de gehele verlichtingsinstallatie van de lobbyruimte een nieuwe look en ook pasten we de beveiligingsinstallaties (brandmeldsysteem, inbraakmelding en toegangscontrole) aan aan de nieuwe situatie. Zowel de verlichting als de receptie kunnen de gebruikers nu met hun smartphone of tablet bedienen.

Intercominstallatie op IP-basis

We installeerden een intercominstallatie met videofoon voor de vijf toegangsdeuren. Die werken allemaal op IP-basis. In het kantoorpand van achttien verdiepingen zitten verschillende (grote) huurders met meerdere medewerkers, die allemaal een geregistreerde toegangspas hebben. Eén van de huurders heeft bijvoorbeeld liefst 3000 kaarten in gebruik.

Niet alleen de installatie van het hele systeem komt uit onze koker, we houden die ook actueel. Door bijvoorbeeld nieuwe gebruikers toe te voegen en mensen die geen toegang meer hoeven uit het systeem te verwijderen.